Potenciální ohroženost půd České republiky vodní a větrnou erozí.
Authors: M. Janeček
Page: 105-118
English / Anglicky:
Czech / Česky:
Potenciální ohroženost půd České republiky vodní a větrnou erozí.
Authors: M. Janeček
Page: 105-118
English / Anglicky:
Czech / Česky:
file_70_part_496.pdf file-70-part-496.pdf | Size -- | Download file |
Efekt restrikce krmiva u masných krůťat středního typu.
Authors: M. Skřivan, E. Tůmová
Page: 119-129
English / Anglicky:
Czech / Česky:
file_70_part_495.pdf file-70-part-495.pdf | Size -- | Download file |
Rostlinní mutanti a přenos molekulárních signálů mezi leguminózami a rhizobii v průběhu symbiotického procesu - přehledná studie.
Authors: M. Pavelková
Page: 43-68
English / Anglicky:
Czech / Česky:
file_70_part_494.pdf file-70-part-494.pdf | Size -- | Download file |
Změny glukosinolátů a fenolických látek během zpracování směsí řepkových semen s luskovinami extruzní technologií.
Authors: Z. Réblová, J. Piskačová, L. Farníková, J, Pokorný, L. Moscicki, S. Matyka
Page: 93-104
English / Anglicky:
Czech / Česky:
file_70_part_493.pdf file-70-part-493.pdf | Size -- | Download file |
FACULTY OF AGRONOMY OF THE CZECH UNIVERSITY OF AGRICULTURE PRAGUE
Authors: V. Vaněk
Page: 81-83
English / Anglicky:
Czech / Česky:
file_70_part_492.pdf file-70-part-492.pdf | Size -- | Download file |
Experimentální perorální aplikace probiotika Lactiferm kuřicím a nosnicím.
Authors: K. Koudela, C. C. S. Nyirenda
Page: 131-144
English / Anglicky:
Czech / Česky:
file_70_part_491.pdf file-70-part-491.pdf | Size -- | Download file |
Porovnání standardní metody elektroforézy gliadinových bílkovinných markerů (PAGE) podle ISTA s metodou škrobové elektroforézy (SGE).
Authors: A. Šašek, J. Černý
Page: 85-91
English / Anglicky:
Czech / Česky:
file_70_part_490.pdf file-70-part-490.pdf | Size -- | Download file |
Biodegradace nitroaromatických látek - přehledná studie.
Authors: Z. Filip
Page: 145-161
English / Anglicky:
Czech / Česky:
file_70_part_489.pdf file-70-part-489.pdf | Size -- | Download file |
We use cookies on the web presentations of the Czech University of Life Sciences Prague (under the czu.cz domain). These files give us ways to serve our services better and help us analyze site performance. We can share information about how you use our sites with our social media, advertising, and analytics partners. In the settings, you can choose which cookies we can use. You can change or revoke your consent at any time.