TO THE ANNIVERSARY OF Prof. Ing. JIŘÍ PETR, DrSc., Dr.h.c. FROM THE SPHERE OF SCIENCE
Authors: J. Moudrý, J. Křen, F. Vrkoč
Page: 341-343
English / Anglicky:
Czech / Česky:
TO THE ANNIVERSARY OF Prof. Ing. JIŘÍ PETR, DrSc., Dr.h.c. FROM THE SPHERE OF SCIENCE
Authors: J. Moudrý, J. Křen, F. Vrkoč
Page: 341-343
English / Anglicky:
Czech / Česky:
file_51_part_363.pdf file-51-part-363.pdf | Size -- | Download file |
THE DEBATE CONCERNING THE EFFECTS OF BIOINFORMATICS ON FOOD PRODUCTION
Authors: M. G. Raupp
Page: 261-269
English / Anglicky:
Czech / Česky:
file_51_part_362.pdf file-51-part-362.pdf | Size -- | Download file |
Technologická jakost pšenice špaldy (Triticum spelta L.) z ekologického způsobu pěstování.
Authors: I. Capouchová
Page: 307-322
English / Anglicky:
Czech / Česky:
file_51_part_361.pdf file-51-part-361.pdf | Size -- | Download file |
Studie bílkovinných frakcí v zrnu pšenice špaldy (Triticum spelta L.) a pšenice seté (Triticum aestivum L.)
Authors: V. Dvořáček, J. Moudrý, V. Čurn
Page: 287-305
English / Anglicky:
Czech / Česky:
file_51_part_360.pdf file-51-part-360.pdf | Size -- | Download file |
Pěstování ozimé pšenice k produkci bioetanolu.
Authors: A. Rosenberger, W. Aufhammer
Page: 271-285
English / Anglicky:
Czech / Česky:
file_51_part_359.pdf file-51-part-359.pdf | Size -- | Download file |
Fyziologie olejnin: srovnávací analýza tvorby výnosu řepky (Brassica napus L.), slunečnice (Heliantus annuus L.) a olejného lnu (Linum usitatissimum L.)
Authors: V. Diepenbrock
Page: 323-339
English / Anglicky:
Czech / Česky:
file_51_part_358.pdf file-51-part-358.pdf | Size -- | Download file |
ANNIVERSARY OF Prof. Ing. JIŘÍ PETR, DrSc., Dr.h.c.
Authors: V. Hosnedl
Page: 257-259
English / Anglicky:
Czech / Česky:
file_51_part_357.pdf file-51-part-357.pdf | Size -- | Download file |
We use cookies on the web presentations of the Czech University of Life Sciences Prague (under the czu.cz domain). These files give us ways to serve our services better and help us analyze site performance. We can share information about how you use our sites with our social media, advertising, and analytics partners. In the settings, you can choose which cookies we can use. You can change or revoke your consent at any time.